Dakrenovatie Chaam

Is de levensduur van uw dak bereikt of heeft u schade aan een groot gedeelte van het dakoppervlak? Timmerbedrijf EVT in Chaam regelt alles van A tot Z voor uw dakrenovatie! Wij regelen uw dakrenovatie van A tot Z, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw dak. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten werkzaamheden waar een timmerbedrijf in thuis is. Onze vakbekwame collega’s nemen alle zorgen uit handen.

Wanneer is een dakrenovatie nodig?

Heeft u kleine gebreken aan het dak, zoals scheurtjes in de dakbedekking of verschoven dakpannen? Kies dan voor een dakreparatie! Zo voorkomt u grotere schades aan uw dak. Heeft uw dakbedekking zijn levensduur bereikt of heeft u grotere schade aan het dakoppervlak? Dan is het verstandig om uw dak te laten renoveren. Bij een dakrenovatie kijken onze medewerkers of uw dak volledig of gedeeltelijk toe is aan vervanging. Wacht u te lang met de dakrenovatie, dan kan het voorkomen dat uw dak in zijn geheel wordt aangetast. Op dat moment is er niets anders meer te doen dan het plaatsen van een compleet nieuw dak. Timmerbedrijf EVT adviseert u graag over uw dakrenovatie in Chaam!

Dakrenovatie plat dak

Wilt u uw dak renoveren in Chaam of omgeving? Dan is het mogelijk om uw dakbedekking te vervangen voor een ander materiaal. Bij het vervangen van een plat dak kunt u kiezenvoor het plaatsen van eennieuwe laag over de oude laag. Daarnaast kunt u kiezen voor andere materialen, zoals dakleer, PVC, EPDM en groendak. Dakleer, ook wel bitumen dakbedekking genoemd, is ijzersterk en waterdicht. Ideaal voor een woning met een plat dak. PVC wordt gebruikt als materiaal voor daken die gemaakt zijn van kunststof. PVC is waterdicht, recyclebaar en onderhoudsvriendelijk. Een dakbedekking van EPDM is duurzaam en recyclebaar.

Groendak

Daarnaast is het mogelijk om een groendak te laten leggen als dakbedekking. Een groendak iseen natuurlijke dakbedekking waarbij een laag plantjes en andere begroeiing op uw dak wordt geplant. Het laten aanleggen van een groendak heeft veel eisen. Daarom moet er grondig gekeken worden of uw dak hiervoor geschikt is. Schakel ons in voor uw dakrenovatie in Chaam en omgeving, zodat wij kunnen bekijken welke mogelijkheden er zijn voor uw dak!

Dakrenovatie hellend dak

Bij een hellend dak wordt niet alleen de dakbedekking zelf vervangen, maar ook de latten waarop de bedekking is bevestigd. U kunt bijvoorbeeld denken aan dakpannen die komen te liggen op houten latten.Neem gerust contact met ons op, zodat onze professionals de mogelijkheden kunnen toelichten.

Interesse?

Heeft u interesse in een dakrenovatie in Chaam en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van een goed advies, zodat uw dakrenovatie soepel en netjes verloopt.