(DAK)RENOVATIE

U kent het gevoel wel, u hebt een huis waar u heel graag nog de nodige jaren door wilt brengen, maar waar links en rechts echt wel het een en ander aan moet gebeuren. Verhuizen naar een huis dat wel aan alle actuele wensen voldoet is namelijk helemaal niet altijd de wens. Dan is een renovatie een uitstekende overweging die u kunt maken. U kunt daarbij denken aan een hele grondige renovatie, waarbij er meerdere ruimte tegelijk onder handen worden genomen dat zowel binnen als buiten merkbaar is. Op die manier kunt u, binnen uw woning of pand, bestaande ruimtes een compleet nieuwe invulling geven.

U kunt ook denken aan een bescheiden renovatie, waarbij u een dakrenovatie als voorbeeld kunt nemen.
Daken krijgen dagelijks, in ons twijfelachtige klimaat, heel wat te verduren. Behalve verschillende weersomstandigheden, krijgt een dak op zijn tijd gewoon last van de leeftijd. Dan kan het bijvoorbeeld op den duur gaan storen dat de dakpannen er niet meer zo fraai uitzien. Of er zijn beschadigingen opgetreden, waarbij een plaatselijke reparatie weinig meer uithaalt. In die gevallen is een dakrenovatie een uitstekende oplossing. Uiteraard dient een renovatie vaak een functioneel doel, maar feit is dat een huis er werkelijk als nieuw kan uitzien zodra een dak volledig onder handen is genomen.

Als inwoner van een Belgische gemeente profiteert u bovendien nog van de subsidies, die onder meer verstrekt worden op dakisolatie, maar ook de isolatie van wanden en het plaatsen van dubbele beglazing bieden voor u dit voordeel.

Of u nu een kleinschalige renovatie overweegt, of juist een ingrijpende renovatie waarbij onder meer het dak er aan moet geloven, u kunt onze service en werkzaamheden in alle gevallen inschakelen om u ervan te verzekeren dat alles goed gebeurt!