OVER ONS

Timmerbedrijf EVT, een bedrijf waarbij wij sinds 2006 hard aan de weg ‘timmeren’! U vindt ons in Baarle-Hertog, aan de Kastelein 11.  Eddy heeft in totaal al 30 jaar ervaring in de bouw.  In 2006 is hij begonnen met zijn bedrijf EVT Timmerwerken. Daarvoor heeft hij 20 jaar voor een timmerbedrijf gewerkt.

U maakt bij ons kennis met een timmerbedrijf dat van alle markten thuis is, omdat wij de werkzaamheden van A tot Z onder handen nemen. Met een ongekende liefde voor ons mooie vak, werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Of u nu een bestaande woning of pand hebt, waar het nodige aan vertimmerd moet worden, of u hebt besloten een compleet nieuwbouwproject aan te gaan, wij zijn uw partner in de benodigde werkzaamheden.

Met uitsluitend gemotiveerde, gediplomeerde en vakkundige collega’s zorgen we er dag in, dag uit weer voor dat projecten worden begonnen en afgemaakt. De kwaliteit die wij bieden is ongekend en de prijzen maken onze diensten ontzettend toegankelijk. Wij vinden namelijk dat de beste kwaliteit voor iedereen bereikbaar moet zijn, in zowel Nederland als België.