Timmerwerken Chaam

Bent u op zoek naar een timmerbedrijf dat al uw timmer- en bouwwerkzaamheden uit handen neemt? Dan bent u bij Timmerbedrijf EVT aan het juiste adres! Timmerbedrijf EVT heeft jarenlange ervaring en kennis in alle soorten timmerwerkzaamheden in Chaam en omgeving. Of u nou een bestaande woning of pand heeft of een compleet nieuwbouwproject aangaat; wij zijn de geschikte partner die uw timmerwerkzaamheden van A tot Z regelt!

Timmerwerkzaamheden Chaam

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten timmer- en bouwwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan nieuwbouw of renovaties. Wij plaatsen ramen, kozijnen, deuren, veranda’s en overkappingen. Daarnaast doen wij ook aftimmerwerk en zijn wij gespecialiseerd in het maken en uitvoeren van overkappingen, dakrenovaties, dakkappelen en tuinhuizen. Als timmerbedrijf hebben wij bijzonder veel ervaring in het realiseren van nieuwbouwprojecten. U kunt hierbij denken aan zowel zakelijke als particuliere projecten. Door onze diversiteit in werkzaamheden, kunt u uw nieuwbouwwoning of pand zonder zorgen aan ons overlaten. Wij werken vanaf het begin tot aan het eind aan de ruwbouw, afwerking en de laatste afwerkingen van uw project. Timmerbedrijf EVT heeft het allemaal in huis!

Timmer- en bouwwerkzaamheden

Ook kunt u bij ons terecht voor andere timmer- en bouwwerkzaamheden, zoals een overkapping die op maat wordt gemaakt. Een overkapping geeft uw woning een meerwaarde en zorgt ervoor dat uw woning wordt uitgebreid. Op deze manier kunt u langer genieten van uw tuin in de zomer- en wintermaanden.

Ervaring timmerwerken

Bij Timmerbedrijf EVT maakt u kennis met een bedrijf dat van alle markten thuis is, omdat wij de werkzaamheden van A tot Z onder handen nemen. Met een ongekende liefde voor ons mooie vak, werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Particuliere en zakelijke timmerwerkzaamheden Chaam

Bij Timmerbedrijf EVT kunnen zowel particuliere als zakelijke projecten uitgevoerd worden. Of u nou een nieuwbouwproject heeft voor een kantoorpand of een renovatie aan uw woning, alles wordt aangepakt door onze professionals. Uw project is bij ons in goede handen!

Interesse?

Heeft u interesse in een professioneel bedrijf dat zowel timmerwerkzaamheden als bouwwerkzaamheden verricht? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder bij de realisatie van uw project!