Tuinhuizen op maat Chaam

Wilt u een prachtig tuinhuis op maat laten maken door professionals die er alles vanaf weten? Stop met zoeken! Timmerbedrijf EVT in Chaam zorgt voor de meest prachtige en exclusieve tuinhuizen die op maat zijn gemaakt voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Of u nou een tuinhuis wilt dat luxe, klein, groot, modern of klassiek is; wij regelen alles voor u! Timmerbedrijf EVT staat klaar om uw droomtuinhuis te bouwen!

Voordelen tuinhuizen op maat Chaam

Wilt u het hele jaar genieten van uw tuin? Dan is het ideaal om een tuinhuis op maat te laten maken. Is uw tuin klein, smal of juist groot? Wij bekijken samen met u waar uw tuinhuis geplaatst kan worden en wat de meest geschikte afmetingen zijn. Uiteraard spelen uw wensen en eisen hierbij een rol. Ook spelen de afmetingen van uw tuin mee bij het bouwen van een tuinhuisje, maar voor elke tuin vinden wij een oplossing! We kunnen naast uw tuinhuis ook een tuinpoort aanleggen. Deze toegang tot uw tuin is mogelijk in diverse materialen, zoals hout, bamboe of staal. Ook onze tuinpoorten worden afgemeten aan de hand van uw tuin en uw wensen.

Functionaliteiten tuinhuis

Een tuin biedt veel woon- en leefplezier. Een tuinhuis speelt hierbij een grote rol. Tuinhuizen hebben een praktisch doel, maar zijn ook zeker een aanwinst voor uw tuin in aanblik. U kunt uw tuinhuisje gebruiken voor het stallen van fietsen of andere spullen die u een lange tijd niet gaat gebruiken. Ook is het mogelijk om uw tuinmeubels te plaatsen in het tuinhuisje, zodat u meer plek creëert in uw tuin. Ideaal om uw spullen droog en schoon te houden. Daarnaast is het mogelijk om uw tuinhuis te isoleren, zodat u ook op koudere dagen kunt genieten van uw prachtige aanwinst. Op deze manier heeft u meer plezier en kuntextra genieten van uw tuin.

Specialisatie in tuinhuizen op maat

Timmerbedrijf EVT is gespecialiseerd in het bouwen van tuinhuizen naar wens. Als u geïnteresseerd bent in een tuinhuis, bekijken onze professionals eerst uw tuin om een beeld te krijgen. Daarna volgen uw wensen en eisen die we samen bespreken. Nadat alle zaken zijn besproken, maken onze vakbekwame medewerkers een ontwerp van uw tuinhuis. Na goedkeuring van u, starten we met de bouw van uw tuinhuisje. Wij vinden het belangrijk dat uw tuinhuis past bij uw woning en tuin en helpen u graag bij het maken van de juiste beslissingen.

Tuinhuis op maat laten bouwen?

Heeft u interesse in een tuinhuis op maat? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Wij informeren u graag over alle zaken rondom de bouw van uw tuinhuis.