TUINHUIZEN EN TUINPOORTEN

Een tuin is een groot goed en biedt veel woon en leefplezier. Vaak is er bij de aankoop van een huis ook kritisch gekeken naar de tuin en welke mogelijkheden de tuin biedt. Regelmatig vindt u ook ons aan het werk in de tuin, want er kan meer dan alleen met groene vingers in de weer. Wanneer de ruimte in uw tuin het toelaat, is het heerlijk om een overkapping of tuinhuis te overwegen.

Tuinhuizen zijn al jaren favoriet van menig huiseigenaar en meer dan eens hebben wij de bouw van een tuinhuis mogen realiseren. Dat zijn tuinhuizen geweest die een gezin konden huisvesten, maar ook bescheiden tuinhuizen afgestemd op de grootte van een tuin. Natuurlijk dient een tuinhuis primair een praktisch doel, maar het is ook nog eens een aanwinst voor uw tuin in aanblik. Het geeft een bijzonder aanblik en het maakt dat uw tuin meerdere doelen kan dienen, ook op de koudere dagen! Op die manier zorgt u er voor dat u veel langer en meer plezier van uw tuin hebt. Want waarom zou u alleen tijdens de zomerse maanden van uw tuin mogen genieten?

Behalve tuinhuizen, beschikken natuurlijk veel tuinen ook over een achterom. Dan is een tuinpoort wel zo handig. Tuinpoorten kunnen wij ook voor u verzorgen, in veel verschillende soorten en maten die aansluiten bij uw wensen en verwachtingen. Een poort moet namelijk vaak aan bepaalde criteria voldoen, waaronder het materiaal. En dan is er ook binnen het materiaal nog eens een bijzonder ruime keuze in hoe tuinpoorten vorm gegeven mogen worden. Vindt u het lastig om daar een keuze in te maken? Dan helpen wij u daar graag bij, door alle eigenschappen en voordelen met u te bespreken zodat u zonder twijfel de juiste keuze maakt.